Skomakare - Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm

Annons:
Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Stockholm. Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm är en av flera olika skomakare i Stockholm som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Stockholm. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm för frågor om att laga och klacka om skor i Stockholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm.

Kontakta skomakare Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm.

Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri
Sankt Eriksgatan 55
112 34 Stockholm
08-651 86 76

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Kungsholmens Skomakeri Johns Skomakeri i Stockholm