Skomakare - Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm

Annons:
Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Stockholm. Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm är en av flera olika skomakare i Stockholm som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Stockholm. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm för frågor om att laga och klacka om skor i Stockholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm.

Kontakta skomakare Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm.

Södra Skomakeri Lina Jalabi
Skånegatan 90
116 37 Stockholm
08-641 83 88

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Södra Skomakeri Lina Jalabi i Stockholm