Skomakare - Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm

Annons:
Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Stockholm. Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm är en av flera olika skomakare i Stockholm som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Stockholm. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm för frågor om att laga och klacka om skor i Stockholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm.

Kontakta skomakare Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm.

Hallmans Skomakeri & Skor HB
Birkagatan 14
113 39 Stockholm
08-30 37 77

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Hallmans Skomakeri & Skor HB i Stockholm