Skomakare - Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm

Annons:
Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Stockholm. Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm är en av flera olika skomakare i Stockholm som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Stockholm. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm för frågor om att laga och klacka om skor i Stockholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm.

Kontakta skomakare Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm.

Isaks Skomakeri & Nyckelservic
Erik Dahlbergsgatan 24
115 32 Stockholm
08-661 57 96

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Isaks Skomakeri & Nyckelservic i Stockholm