Skomakare - Bäckmans Skoservice AB i Stockholm

Annons:
Bäckmans Skoservice AB i Stockholm är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Stockholm. Bäckmans Skoservice AB i Stockholm är en av flera olika skomakare i Stockholm som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Stockholm. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Bäckmans Skoservice AB i Stockholm erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Bäckmans Skoservice AB i Stockholm, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Bäckmans Skoservice AB i Stockholm för frågor om att laga och klacka om skor i Stockholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Bäckmans Skoservice AB i Stockholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Bäckmans Skoservice AB i Stockholm.

Kontakta skomakare Bäckmans Skoservice AB i Stockholm

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Bäckmans Skoservice AB i Stockholm.

Bäckmans Skoservice AB
Nybrogatan 23
114 39 Stockholm
08-660 00 79

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Bäckmans Skoservice AB i Stockholm, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Bäckmans Skoservice AB i Stockholm för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Bäckmans Skoservice AB i Stockholm