Skomakare - Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm

Annons:
Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Stockholm. Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm är en av flera olika skomakare i Stockholm som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Stockholm. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm för frågor om att laga och klacka om skor i Stockholm rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm.

Kontakta skomakare Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm.

Borgmästargårdens Skomakeri
Borgmästargatan 56
116 29 Stockholm
08-640 19 06

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Borgmästargårdens Skomakeri i Stockholm