Skomakare i Tumba

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Tumba - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Tumba. Om du bor i eller i närheten av Tumba och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Tumba som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Tumba kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Tumba samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Tumba när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Tumba.
Annons:

Skomakare i Tumba

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Tumba som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Tumba Sko & Nyckelservice
Tumba Torg 9
147 30 Tumba

Annons:

Kopiera nyckel i Tumba

Idag finns det många skomakerier i Tumba som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Tumba. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Tumba. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Tumba rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Tumba

I Tumba finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du läsa mer om Tumba om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Tumba.

I Tumba fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Tumba. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Tumba som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Stockholm.