Skomakare i Almunge

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Almunge - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Almunge. Om du bor i eller i närheten av Almunge och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Almunge som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Almunge kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Almunge samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Almunge när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Almunge.
Annons:

Skomakare i Almunge

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Almunge som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Löfgren Skomakeri
Fuxvägen 8
740 10 Almunge

Annons:

Kopiera nyckel i Almunge

Idag finns det många skomakerier i Almunge som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Almunge. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Almunge. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Almunge rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Almunge

I Almunge finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Almunge.

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här kan du läsa mer om Almunge om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Almunge.

I Almunge fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Almunge. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Almunge som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Uppsala.