Skomakare i Uppsala

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Uppsala - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Uppsala. Om du bor i eller i närheten av Uppsala och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Uppsala som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Uppsala kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Uppsala samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 7 olika skomakare i Uppsala när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Uppsala.
Annons:

Skomakare i Uppsala

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Uppsala som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Skotjänst
Stora Torget 1
753 20 Uppsala


Café Skomakaren Polishuset
Svartbäcksgatan 49
753 32 Uppsala


Svava Sko & Nyckelservice
Bangårdsgatan 10
753 20 Uppsala


Davidsons Skomakeri
Kungsgatan 47C
753 21 Uppsala


Ritscher´s Skomakeri
Prästgårdsgatan 1
752 30 Uppsala


Skosnabben Ove
Stora Torget 1D
753 20 Uppsala


Gottsunda Sko- & Nyckelservice
Valthornsvägen 9
756 50 Uppsala

Annons:

Kopiera nyckel i Uppsala

Idag finns det många skomakerier i Uppsala som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Uppsala. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Uppsala. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Uppsala rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Uppsala

I Uppsala finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du läsa mer om Uppsala om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Uppsala.

I Uppsala fanns det sammanlagt 7 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Uppsala. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Uppsala som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Uppsala.