Skomakare - Café Skomakaren Polishuset i Uppsala

Annons:
Café Skomakaren Polishuset i Uppsala är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Uppsala. Café Skomakaren Polishuset i Uppsala är en av flera olika skomakare i Uppsala som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Uppsala. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Café Skomakaren Polishuset i Uppsala erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Café Skomakaren Polishuset i Uppsala, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Café Skomakaren Polishuset i Uppsala för frågor om att laga och klacka om skor i Uppsala rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Café Skomakaren Polishuset i Uppsala har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Café Skomakaren Polishuset i Uppsala.

Kontakta skomakare Café Skomakaren Polishuset i Uppsala

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Café Skomakaren Polishuset i Uppsala.

Café Skomakaren Polishuset
Svartbäcksgatan 49
753 32 Uppsala
018-16 87 54

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Café Skomakaren Polishuset i Uppsala, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Café Skomakaren Polishuset i Uppsala för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Café Skomakaren Polishuset i Uppsala