Skomakare - Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala

Annons:
Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Uppsala. Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala är en av flera olika skomakare i Uppsala som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Uppsala. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala för frågor om att laga och klacka om skor i Uppsala rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala.

Kontakta skomakare Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala.

Svava Sko & Nyckelservice
Bangårdsgatan 10
753 20 Uppsala
018-12 89 03

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Svava Sko & Nyckelservice i Uppsala