Skomakare i Ekshärad

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Ekshärad - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Ekshärad. Om du bor i eller i närheten av Ekshärad och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Ekshärad som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Ekshärad kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Ekshärad samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Ekshärad när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Ekshärad.
Annons:

Skomakare i Ekshärad

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Ekshärad som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Hantverkstan i Exär AB
Klarälvsvägen 16
683 60 Ekshärad

Annons:

Kopiera nyckel i Ekshärad

Idag finns det många skomakerier i Ekshärad som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Ekshärad. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Ekshärad. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Ekshärad rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Ekshärad

I Ekshärad finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du läsa mer om Ekshärad om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Ekshärad.

I Ekshärad fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Ekshärad. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Ekshärad som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Värmland.