Skomakare i Karlstad

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Karlstad - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Karlstad. Om du bor i eller i närheten av Karlstad och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Karlstad som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Karlstad kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Karlstad samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Karlstad när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Karlstad.
Annons:

Skomakare i Karlstad

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Karlstad som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Wermlands Skomakeri
Fredsgatan 3A
652 25 Karlstad


Duvan Skomakeri & Nyckelservice
Järnvägsgatan 2
652 25 Karlstad

Annons:

Kopiera nyckel i Karlstad

Idag finns det många skomakerier i Karlstad som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Karlstad. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Karlstad. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Karlstad rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Karlstad

I Karlstad finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlstad om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Karlstad.

I Karlstad fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Karlstad. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Karlstad som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Värmland.