Skomakare i Kåge

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Kåge - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Kåge. Om du bor i eller i närheten av Kåge och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Kåge som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Kåge kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Kåge samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Kåge när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Kåge.
Annons:

Skomakare i Kåge

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Kåge som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Bertils Skoservice
Långnäsudden 232
934 91 Kåge

Annons:

Kopiera nyckel i Kåge

Idag finns det många skomakerier i Kåge som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Kåge. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Kåge. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Kåge rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Kåge

I Kåge finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du läsa mer om Kåge om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Kåge.

I Kåge fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Kåge. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Kåge som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västerbotten.