Skomakare i Skellefteå

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Skellefteå - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Skellefteå. Om du bor i eller i närheten av Skellefteå och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Skellefteå som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Skellefteå kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Skellefteå samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Skellefteå när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Skellefteå.
Annons:

Skomakare i Skellefteå

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Skellefteå som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

SkråmträskSkon
Skråmträsk 56
931 96 Skellefteå


Skomakaren Daghem Förskola Fritidshem
Pliggvägen 4B
931 98 Skellefteå

Annons:

Kopiera nyckel i Skellefteå

Idag finns det många skomakerier i Skellefteå som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Skellefteå. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Skellefteå. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Skellefteå rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Skellefteå

I Skellefteå finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du läsa mer om Skellefteå om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Skellefteå.

I Skellefteå fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Skellefteå. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Skellefteå som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västerbotten.