Skomakare i Umeå

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Umeå - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Umeå. Om du bor i eller i närheten av Umeå och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Umeå som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Umeå kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Umeå samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika skomakare i Umeå när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Umeå.
Annons:

Skomakare i Umeå

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Umeå som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Löfströms Skomakeri
Kungsgatan 33
903 25 Umeå


Skomakeri 1
Storgatan 44
903 26 Umeå


Mästerkattens Skomakeri
Storgatan 49
903 26 Umeå

Annons:

Kopiera nyckel i Umeå

Idag finns det många skomakerier i Umeå som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Umeå. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Umeå. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Umeå rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Umeå

I Umeå finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa mer om Umeå om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Umeå.

I Umeå fanns det sammanlagt 3 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Umeå. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Umeå som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västerbotten.