Skomakare i Långsele

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Långsele - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Långsele. Om du bor i eller i närheten av Långsele och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Långsele som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Långsele kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Långsele samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Långsele när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Långsele.
Annons:

Skomakare i Långsele

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Långsele som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Långsele Skomakeri & Service Center AB
Erstavägen 1
882 30 Långsele


B A Skomakeri & Tapetseri
Österforse 141
882 91 Långsele

Annons:

Kopiera nyckel i Långsele

Idag finns det många skomakerier i Långsele som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Långsele. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Långsele. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Långsele rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Långsele

I Långsele finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här kan du läsa mer om Långsele om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Långsele.

I Långsele fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Långsele. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Långsele som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västernorrland.