Skomakare - Pers Skoservice i Hallstahammar

Annons:
Pers Skoservice i Hallstahammar är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Hallstahammar. Pers Skoservice i Hallstahammar är en av flera olika skomakare i Hallstahammar som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Hallstahammar. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Pers Skoservice i Hallstahammar erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Pers Skoservice i Hallstahammar, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Pers Skoservice i Hallstahammar för frågor om att laga och klacka om skor i Hallstahammar rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Pers Skoservice i Hallstahammar har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Pers Skoservice i Hallstahammar.

Kontakta skomakare Pers Skoservice i Hallstahammar

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Pers Skoservice i Hallstahammar.

Pers Skoservice
Hammartorget 24
734 30 Hallstahammar
0220-121 19

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Pers Skoservice i Hallstahammar, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Pers Skoservice i Hallstahammar för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Pers Skoservice i Hallstahammar