Skomakare i Sala

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Sala - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Sala. Om du bor i eller i närheten av Sala och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Sala som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Sala kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Sala samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Sala när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Sala.
Annons:

Skomakare i Sala

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Sala som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Sala Sko & Nyckelservice
Stora Torget 6
733 30 Sala

Annons:

Kopiera nyckel i Sala

Idag finns det många skomakerier i Sala som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Sala. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Sala. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Sala rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Sala

I Sala finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om Sala om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Sala.

I Sala fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Sala. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Sala som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västmanland.