Skomakare i Surahammar

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Surahammar - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Surahammar. Om du bor i eller i närheten av Surahammar och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Surahammar som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Surahammar kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Surahammar samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Surahammar när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Surahammar.
Annons:

Skomakare i Surahammar

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Surahammar som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Sura Skomakeri
Köpmangatan 11
735 31 Surahammar

Annons:

Kopiera nyckel i Surahammar

Idag finns det många skomakerier i Surahammar som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Surahammar. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Surahammar. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Surahammar rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Surahammar

I Surahammar finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du läsa mer om Surahammar om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Surahammar.

I Surahammar fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Surahammar. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Surahammar som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västmanland.