Skomakare i Västerås

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Västerås - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Västerås. Om du bor i eller i närheten av Västerås och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Västerås som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Västerås kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Västerås samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika skomakare i Västerås när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Västerås.
Annons:

Skomakare i Västerås

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Västerås som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Skiljebo Sko o. Nyckelservice
Skiljeboplatsen 2
723 41 Västerås


Nas Sko och Nyckelservice
Traversgatan 12
721 38 Västerås


Amin Sko & Nyckelservice
Lavegatan 17
724 82 Västerås

Annons:

Kopiera nyckel i Västerås

Idag finns det många skomakerier i Västerås som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Västerås. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Västerås. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Västerås rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Västerås

I Västerås finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du läsa mer om Västerås om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Västerås.

I Västerås fanns det sammanlagt 3 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Västerås. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Västerås som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västmanland.