Skomakare i Angered

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Angered - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Angered. Om du bor i eller i närheten av Angered och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Angered som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Angered kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Angered samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Angered när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Angered.
Annons:

Skomakare i Angered

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Angered som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Michell Sko & Nyckel service
Eriksbo Östergärde 24
424 34 Angered

Annons:

Kopiera nyckel i Angered

Idag finns det många skomakerier i Angered som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Angered. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Angered. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Angered rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Angered

I Angered finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du läsa mer om Angered om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Angered.

I Angered fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Angered. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Angered som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västra Götaland.