Skomakare i Askim

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Askim - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Askim. Om du bor i eller i närheten av Askim och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Askim som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Askim kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Askim samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Askim när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Askim.
Annons:

Skomakare i Askim

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Askim som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Askims Skomakeri o. Nyckelservice
Datavägen 15A
436 32 Askim

Annons:

Kopiera nyckel i Askim

Idag finns det många skomakerier i Askim som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Askim. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Askim. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Askim rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Askim

I Askim finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om Askim om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Askim.

I Askim fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Askim. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Askim som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västra Götaland.