Skomakare i Borås

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Borås - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Borås. Om du bor i eller i närheten av Borås och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Borås som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Borås kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Borås samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 3 olika skomakare i Borås när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Borås.
Annons:

Skomakare i Borås

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Borås som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Byttorps Skomakeri
Ribbingsgatan 6
504 66 Borås


Saids Sko & Nyckelservice
Enedalsgatan 10
504 52 Borås


Skomakarn för Er Välgång AB
Druveforsvägen 23
504 33 Borås

Annons:

Kopiera nyckel i Borås

Idag finns det många skomakerier i Borås som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Borås. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Borås. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Borås rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Borås

I Borås finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du läsa mer om Borås om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Borås.

I Borås fanns det sammanlagt 3 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Borås. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Borås som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västra Götaland.