Skomakare i Göteborg

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Göteborg - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Göteborg. Om du bor i eller i närheten av Göteborg och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Göteborg som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Göteborg kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Göteborg samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 9 olika skomakare i Göteborg när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Göteborg.
Annons:

Skomakare i Göteborg

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Göteborg som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Olivedals Väskor & Skoreparationer & nycklar
Olivedalsgatan 10
413 10 Göteborg


Danska vägens Skomakeri
Danska Vägen 89
416 59 Göteborg


Larssons Skomakeri Crocket & Jones
Södra Vägen 23
411 35 Göteborg


Udéns Läder & Skomakeri
Mariaplan 2
414 71 Göteborg


Betjänten Flickornas
Vasaplatsen 8A
411 34 Göteborg


Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice
Björcksgatan 46A
416 52 Göteborg


Skomakeri Nabil Mikhael
Stabbetorget 4
416 80 Göteborg


Mister Minit
Backavägen 2
417 05 Göteborg


Gamlestadens Kemtvätt
Brahegatan 12B
415 01 Göteborg

Annons:

Kopiera nyckel i Göteborg

Idag finns det många skomakerier i Göteborg som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Göteborg. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Göteborg. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Göteborg rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Göteborg

I Göteborg finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du läsa mer om Göteborg om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Göteborg.

I Göteborg fanns det sammanlagt 9 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Göteborg. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Göteborg som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västra Götaland.