Skomakare - Betjänten Flickornas i Göteborg

Annons:
Betjänten Flickornas i Göteborg är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Göteborg. Betjänten Flickornas i Göteborg är en av flera olika skomakare i Göteborg som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Göteborg. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Betjänten Flickornas i Göteborg erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Betjänten Flickornas i Göteborg, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Betjänten Flickornas i Göteborg för frågor om att laga och klacka om skor i Göteborg rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Betjänten Flickornas i Göteborg har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Betjänten Flickornas i Göteborg.

Kontakta skomakare Betjänten Flickornas i Göteborg

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Betjänten Flickornas i Göteborg.

Betjänten Flickornas
Vasaplatsen 8A
411 34 Göteborg
031-711 61 29

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Betjänten Flickornas i Göteborg, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Betjänten Flickornas i Göteborg för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Betjänten Flickornas i Göteborg