Skomakare - Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg

Annons:
Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Göteborg. Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg är en av flera olika skomakare i Göteborg som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Göteborg. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg för frågor om att laga och klacka om skor i Göteborg rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg.

Kontakta skomakare Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg.

Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice
Björcksgatan 46A
416 52 Göteborg
031-21 92 40

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice i Göteborg