Skomakare - Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg

Annons:
Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg är ett skomakeri eller skomakare som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med olika saker relaterat till att laga och klacka om skor i Göteborg. Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg är en av flera olika skomakare i Göteborg som erbjuder tjänster som t.ex. reparera och laga skor, sandaler och stövlar, kopiera nycklar, namnskyltar, klacka om skor samt laga väskor i Göteborg. För ett aktuellt utbud av tjänster inom skomakeri som Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med dom enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg, ett skomakeri

Innan du kontaktar eller besöker skomakeri Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg för frågor om att laga och klacka om skor i Göteborg rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för skomakeri Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg.

Kontakta skomakare Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skomakare Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg.

Gamlestadens Kemtvätt
Brahegatan 12B
415 01 Göteborg
031-25 88 66

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg, lagar skor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg för att laga dina skor så hittar du det nedan:

Kommenterat om Gamlestadens Kemtvätt i Göteborg