Skomakare i Hisings Backa

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Hisings Backa - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Hisings Backa. Om du bor i eller i närheten av Hisings Backa och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Hisings Backa som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Hisings Backa kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Hisings Backa samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Hisings Backa när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Hisings Backa.
Annons:

Skomakare i Hisings Backa

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Hisings Backa som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Johns Skomakeri
Gåsagången 52
422 48 Hisings Backa


Mister Minit
Transportgatan 19
422 46 Hisings Backa

Annons:

Kopiera nyckel i Hisings Backa

Idag finns det många skomakerier i Hisings Backa som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Hisings Backa. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Hisings Backa. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Hisings Backa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Hisings Backa

I Hisings Backa finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du läsa mer om Hisings Backa om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Hisings Backa.

I Hisings Backa fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Hisings Backa. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Hisings Backa som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västra Götaland.