Skomakare i Kållered

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Kållered - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Kållered. Om du bor i eller i närheten av Kållered och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Kållered som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Kållered kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Kållered samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Kållered när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Kållered.
Annons:

Skomakare i Kållered

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Kållered som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Mästerservice Göteborg AB
Ekenleden
428 36 Kållered

Annons:

Kopiera nyckel i Kållered

Idag finns det många skomakerier i Kållered som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Kållered. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Kållered. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Kållered rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Kållered

I Kållered finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du läsa mer om Kållered om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Kållered.

I Kållered fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Kållered. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Kållered som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västra Götaland.