Skomakare i Kungälv

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Kungälv - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Kungälv. Om du bor i eller i närheten av Kungälv och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Kungälv som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Kungälv kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Kungälv samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 1 olika skomakare i Kungälv när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Kungälv.
Annons:

Skomakare i Kungälv

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Kungälv som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Melke Skomakar & Nyckelservice
Västra Gatan 59
442 31 Kungälv

Annons:

Kopiera nyckel i Kungälv

Idag finns det många skomakerier i Kungälv som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Kungälv. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Kungälv. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Kungälv rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Kungälv

I Kungälv finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungälv om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Kungälv.

I Kungälv fanns det sammanlagt 1 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Kungälv. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Kungälv som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västra Götaland.