Skomakare i Lerum

Annons:
Erfarna och duktiga skomakare i Lerum - här hittar du en guide till de bästa och mest populära skomakerierna och skomakarna i Lerum. Om du bor i eller i närheten av Lerum och behöver hjälp med att reparera eller laga skor eller stövlar så hittar du här flera olika skomakare i Lerum som kan hjälpa dig. De flesta av dessa skomakerier i Lerum kan också hjälpa dig med att klacka om skor i Lerum samt i vissa fall kopiera nycklar och ta fram namnskyltar till barnvagn med mera. Sammanlagt kan du välja mellan 2 olika skomakare i Lerum när du behöver någon som kan laga eller fräscha upp dina skor, stövlar eller sandaler. Nedan hittar du vår sammanställning av alla skomakare i Lerum.
Annons:

Skomakare i Lerum

Här hittar du vår kompletta lista över alla verksamma skomakare i Lerum som du kan kontakta för hjälp med skor, väskor och nycklar.

Solkatten Sko- & Nyckelservice
Bagges Torg 0
443 30 Lerum


Lerums Skomakeri
Adelstorpsvägen 9
443 30 Lerum

Annons:

Kopiera nyckel i Lerum

Idag finns det många skomakerier i Lerum som även utför andra tjänster än att laga och klacka om skor i Lerum. En vanlig tjänst som många skomakerier börjar med är att kopiera nyckel i Lerum. För att ta reda på om någon av de skomaker från listan utför kopiering av nyckel i Lerum rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika skomakerier.

Skomakarfakta om Lerum

I Lerum finns det som nu bekant minst en verksam skomakare och nedan kan du ta del av en del generell information om orten Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om Lerum om du vill veta mer än saker relaterat till skomakare och skomakerier i Lerum.

I Lerum fanns det sammanlagt 2 olika skomakare att välja mellan när man behöver hjälp med att laga eller klacka om skor och stövlar, kopiera nyckel eller reparera väskor i Lerum. Skulle det vara så att du inte hittar något skomakeri eller skomakare i Lerum som uppfyller dina behov så föreslår vi att du letar vidare efter andra skomakare i Västra Götaland.